ILMAINEN TOIMITUS, KUN OSTAT VÄHINTÄÄN 4 PULLOA

Maksu ja toimitus

Verkkokaupan tuotteita myy Witka Oy (y-tunnus 1719631-0, ALV-tunnus FI17196310 ), Mikonrinne 12, 24100 Salo. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomen alueella. 

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Nämä säännöt ovat voimassa 1.4.2023 alkaen.

Hoidamme tilauksia eteenpäin ja vastaamme asiakaspalveluun arkipäivinä klo 9-17 välisenä aikana.

Tilaaminen

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. 

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.donwitka.com ostoskorin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Jos asiakkaalla on kiinnostusta ostaa isompi tai eri määrä, mitä verkkokaupasta löytyy, hän voi olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Toimitukset Suomeen

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Postin ja Matkahuollon välityksellä. Asiakas voi valita haluamansa kuljetuksen tilausta tehdessään hinnan ja toimittajan perusteella. Asiakkaan tilatessa neljä pullo tai enemmän toimituskulut ovat 0 €.

Postin ja Matkahuollon noutopisteissä lähetyksiä säilytetään 7 vuorokautta saapumisilmoituksesta.

Huomathaan tilausta tehdessäsi, että osa Postin ja Matkahuollon automaateista sijaitsee ulkona eikä niiden lämpötilaa ole säädelty, joten tilauksen tuotteet saattavat jäätyä talvella tai lämmetä liikaa kesällä. Ethän valitse ulkoautomaattia tilaukselle, joka sisältää lämpötilan vaihtelusta kärsiviä tuotteita!

Palautusoikeus

Asiakkaalla ei ole oikeutta peruuttaa elintarvikkeiden kertatoimituksia, koska kuluttajansuojalain 6 luvun etämyyntiä koskevia säännöksiä ei sovelleta elintarvikkeiden kertatoimituksiin.

Tarjouskoodit ja alennukset

Don Witka julkaisee joskus tarjouskoodeja ja järjestää arvontoja, joissa on tarjouskoodeja verkkokauppaamme. Alennus annetaan normaalihintaisista tuotteista.