TARINA

Don witka oliiviöljy

TÄMÄN OLIIVIÖLJYN ALKUPERÄÄN VOIT LUOTTAA SATAPROSENTTISESTI

Don Witka tuotteet muuttavat oliiviöljymaailmaa, joka on tunnetusti ollut kautta historian hämärien tuotepetosten maineessa. Vain aniharvan oliiviöljyn alkuperä on tiedossa ja tuotetiedot asianmukaisia.

“MINULLE ON SYDÄMEN ASIA TARJOTA TODELLA HYVIÄ OLIIIVIÖLJYJÄ, JOIDEN LAADUN VOIN TAATA”, DON WITKA OLIIVIÖLJYJEN ISÄ VILLE WITKA SANOO.

Don Witka oliiviöljyt valmistetaan maailman parhaista espanjalaisista raaka-aineista suomalaisella tinkimättömyydellä. Suomalaisuus takaa luotettavuuden, laadun ja korkean moraalin koko tuotanto- ja toimitusketjuun.
Sadonkorjuuaikana Witka itse valvoo kuinka oliivit poimitaan Keski-Espanjan ylängöiltä ja kuljetetaan oliivilehdoilta puristamolle. Lopulta kylmäpuristetut ekstra-neitsytoliiviöljyt sinetöidään suoraan Don Witkan omiin designpulloihin.

TOIMINTAMME ON 100% LÄPINÄKYVÄÄ

Don Witka tekee intohimolla kaiken mihin hän ryhtyy
Don Witka oliiviöljyjen tarina sai alkunsa, kun Witka vietti ensimmäisen talvensa Espanjassa muutama vuosi sitten.

”Espanjalainen ruokakulttuuri ja maaseudun silmiinkantamattomiin jatkuvat oliivilehdot tekivät lähtemättömän vaikutuksen”, Witka kertoo
Hän päätti alkaa viedä maailman parhaita oliiviöljyjä Suomeen. Witka tutki tuhansia vuosia vanhan elintarvikkeen ainutlaatuista valmistusperinnettä. Hän ammensi paikallisilta perimätietoa, maisteli vivahteikkaita makuja ja oppi oliiviöljyn terveysvaikutuksista.

Nyt Witka on oliiviöljyn todellinen asiantuntija ja sanansaattaja, jolle laadukas oliiviöljy on sydämen asia.