ILMAINEN TOIMITUS, KUN OSTAT VÄHINTÄÄN 4 PULLOA

Don Witka lupaa tuoda oliiviöljyalan parhaat tuoteideat myös Suomeen

Aurinkorannikon kahdeksan provinssin hienoimmille oliiviöljyille ja mielenkiintoisimmille oliiviöljypohjaisille tuotteille omistetut Aovesol-messut järjestettiin nyt kolmannen kerran Málagassa 10.–12. maaliskuuta. Arvostetussa tapahtumassa oli tänä vuonna paikalla 55 näytteilleasettajaa ja messuilla kävi noin 1.500 alan ammattilaista ja asiantuntijaa….

Aovesol-messut ovat eteläisen Espanjan oliiviöljyteollisuuden vuotuinen ykköstapahtuma, josta Don Witka haluaa tuoda parhaat ideat myös Suomeen.

Aurinkorannikon kahdeksan provinssin hienoimmille oliiviöljyille ja mielenkiintoisimmille oliiviöljypohjaisille tuotteille omistetut Aovesol-messut järjestettiin nyt kolmannen kerran Málagassa 10.–12. maaliskuuta. Arvostetussa tapahtumassa oli tänä vuonna paikalla 55 näytteilleasettajaa ja messuilla kävi noin 1.500 alan ammattilaista ja asiantuntijaa.

Myös Don Witka kävi tutustumassa messuihin erityisesti alan kehitystä ja uusia tuoteideoita silmälläpitäen.

Johan potkaisi! Oliiviöljypohjainen appelsiini-porkkana-omenapirtelö sai Don Witkalta täydet pisteet.

”Esillä oli valtava määrä loistavia oliiviöljyjä muun muassa Jaénin, Granadan ja Málagan alueen tuottajilta – sekä paljon muita upeita tuotteita, kuten oliiviöljypohjaista kosmetiikkaa”, Don Witka kertoo.

Tapahtuman runsaasta tarjonnasta Don Witkan mielestä erottuivat edukseen esimerkiksi iloisenkeltainen appelsiinipirtelö sekä täyteläinen vaniljajäätelö. Oliiviöljyllä höystettyinä, kuinkas muuten. Jäätelössäkin öljyä oli noin viidesosa.

Jaa artikkeli somessa