ILMAINEN TOIMITUS, KUN OSTAT VÄHINTÄÄN 4 PULLOA

Don Witkan uudenvuodenlupaus

Mitä sinä teit uudenvuodenlupaukseksi? Me voimme ainakin luvata, että vuoden 2019 oliivisadosta on odotettavissa uskomattoman hyvä!

Vaikka onkin totta, että useimpien uudenvuoden päätöslauselmilla on suuri epäonnistumisaste, tämä vuosi voi olla poikkeus yksinkertaisesti käyttämällä oliiviöljyä jokapäiväisessä elämässäsi. Don Witka matkaa tälläkin viikolla La Manchaan ja luvassa on sen jälkeen tulevia uutisia vuoden 2019 oliivisadosta, josta on odotettavissa todella upea!

Tässä vielä pari käytännön vinkkiä, kuinka voit käyttää oliiviöljyä arjessasi.

1.Pudota painoa

Terveellisen elämän aloittaminen ja painon pudottaminen ovat yleisimpiä lupauksia uudellevuodelle. Voit helposti aloittaa tekemällä nämä yksinkertaiset muutokset ruokavaliossasi: käytä oliiviöljyä voin ja muiden rasvojen sijaan. Ota käyttöön Välimeren ruokavalio, joka sisältää esimerkiksi runsaasti oliiviöljyä, hedelmiä ja vihanneksia ja kalaa.

2.Parantaa sosiaalista elämää

Tutkimukset osoittavat, että vahvat sosiaaliset suhteet liittyvät parempaan terveyteen ja lisäävät pitkäikäisyyttä. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia sosiaalisesta elämästä, kuin istumalla iltaa ystävien tai perheen seurassa nauttien hyvästä ruoasta! Voit leikata patongin viipaleiksi, sivellä oliiviöljyllä ja päälle ripotella pippuria sekä  suolaa. Helppoa ja yksinkertaista!

Jaa artikkeli somessa