ILMAINEN TOIMITUS, KUN OSTAT VÄHINTÄÄN 4 PULLOA

Málagan alue sai ensimmäisen virallisen myyntipisteen Don Witka oliviiöljyille

Muutama vuosi sitten Sanna Lukkari päätti toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja perustaa kahvilan. Kahvilan nimeksi tuli SanDeli.

 – 40-vuotta täyteen tullessa tuumasin, että nyt tai ei koskaan, Sanna naurahtaa.

Nykyään SanDeli on toiminut 5 vuotta Fuengirolan Los Bolichesissa, junakadulla. Kahvilasta on saatavilla erilaisia piirakoita, levonnaisia ja myöskin gluteenittomia vaihtoehtoja. Kahvilan tunnelmaa luovat pienet yksityiskohdat sisustuksessa ja seinältä löytyy Jamie Oliverin slogan “people want to eat food made with love”. Se kuvaa hyvin Sannan intohimoista asennetta ruoanlaittoon.

Don Witka lähestyi kesän lopussa Sannaa yhteistyön merkeissä, josta Sanna oli heti erittäin innostunut.

– Don Witkan huippuoliiviöljyt ovat luonteva osa brändiämme, koska SanDelissa tarjotaan vain ja ainoastaan laadukkaita tuotteita. Lisäksi, rakastan kaikkea estetiikkaan liittyvää, joten myös Don Witka-tuotteiden tyylikäs ulkonäkö täydentää oikealla tavalla liikkeemme valikoimaa, Sanna kertoo.

Oliiviöljy kuuluu myös Lukkarin päivittäiseen käyttöön.

– ruoanlaitossa käytän vain ja ainoastaan oliiviöljyä tai voita, margariinia en koskaan. Oliiviöljy sopii myös loistavasti lisukkeeksi muun muuassa speltti-, kvinoa- tai bulgursalaatteihin kahvilassamme, Sanna toteaa.

Jaa artikkeli somessa