OLIIVIÖLJYMME

Don Witka oliiviöljyt tulevat suoraan Espanjan La Manchan ylängöltä Almodovarin kylästä. 

Kaikki tuotteet ovat alle 18 asteen lämmössä mekaanisesti kylmäpuristettuja yhden oliivilajikkeen Extra-Virgen laatuluokituksen saaneita huipputuotteita.

Valvomme itse tuotantoa ja pullotusta sen jokaisessa vaiheessa, jolloin voimme taata tuotteidemme 100% alkuperän ja ainutlaatuisuuden.

Don Witka tuotteiden takana on tuhansia vuosia vanha perinne ja osaaminen oliiviöljyjen valmistamisessa. Espanjalainen oliiviöljy on meidän mielestämme maailman parasta. Liity sinäkin sen käyttäjien joukkoon ja koet tuotteittemme syvän olemukse ja todellisen huippuoliiviöljyjen sielun.

ARBEQUINA 500 ml

Don Witkan valkoinen kuningatar, Arbequina-oliiviöljy on maultaan lempeä ja pehmeä. ”Arbequino” tarkoittaa Arbecasta kotoisin olevaa, mutta koska Espanjassa hedelmät ovat usein naissukupuolta, on oliivilajikekin ”Arbequina”. Öljyn miellyttävä, monipuolinen ja ja täyteläinen maku sopii suomalaiskulinaristin keittiöön kaikkina vuodenaikoina. 

CORNICABRA 500 ml

“Cornicabra” tarkoittaa vuohen sarvea, ja oliivilajikkeen nimi onkin peräisin sen sarvea muistuttavasta muodosta.  Cornicabra, joka on yksi Espanjan suosituimmista oliivilajeista, jota arvostetaan sen täyteläisen maun vuoksi.  Täydellisen makuelämyksen sinetöivät aavistus pippuria ja miellyttävän voimakas jälkimaku.

CORNICABRA EXCLUSIVE 500ml

Oliiviöljy on yksi maailman vanhimmista elintarvikkeista. Tuhansia vuosia samalla tavalla valmistetun, Välimeren ruokavalion peruspilarin hienous kiteytyy sen ravitsevuuteen,
terveysvaikutuksiin ja aitoon makuun. Parhaimmillaan tuo luonnon luksustuote on silloin, kun se valmistetaan varhaissadon oliiveista, kuten Don Witkan Cornicabra Exclusive.

Cornicabra Exclusive -oliiviöljy on Don Witkan silmäterä.    Vihreistä varhaissadon oliiveista valmistettu Cornicabra Exclusive on erittäin voimakas öljy, jonka intensiivinen maku sävähdyttää. Se sopii vaativankin kulinaristin keittiöön, jossa tämän oliiviöljyjen kuninkaan vahvat aromit pääsevät ansaitsemaansa pääosaan