ILMAINEN TOIMITUS, KUN OSTAT VÄHINTÄÄN 4 PULLOA

Arbequina, Cornicabra ja Cornicabra Exclusive

83,00 

Kaikki Don Witka –oliiviöljyt ovat valmistettu vain yhdestä lajikkeesta ja ne tulevat suoraan La Manchan ylängöiltä Almodóvar del Campon kylästä. Siellä ne valmistetaan aina mekaanisesti kylmäpuristettuina hyvin alhaisissa lämpötiloissa. La Manchan ylängön tarjoamat erityisen ravinteikkaat kasvuolosuhteet antavat oliiviöljyllemme todella intensiivisen ja voimakkaan maun.

Tässä paketissa saat laadukkaat Extra Virgen -oliiviöljyt Arbequina 500 ml, Cornicabra 500 ml ja Cornicabra Exclusive 500 ml samassa paketissa.

 

Arbequina-oliiveista puristettu öljy sopii erinomaisesti mm. kypsien juustojen, leivän, tummien lehtivihanneksien, kana- sekä kalaruokien kumppaniksi. Makuparina toimii loistavasti balsamiviinietikka. Tämä öljy viimeistelee ihanteellisesti tarjolla olevan ruoan.

Cornicabra Exra Virgen -neitsytoliiviöljy on voimakkaan maun ja upean persoonallisuuden omaava öljy, jota huippukokit käyttävät etsiessään voimakkaampia makuja ruoanlaitossa. Sitä käytetään monipuolisesti ruoanlaitossa, salaateissa ja kastikkeissa, kun halutaan antaa niille erityinen ja voimakas maku. Siitä syntyy myös todella pikantti marinadi niin lihalle kuin muuhunkin ruuanlaittoon.

Cornicabra Exclusive Exra Virgen -neitsytoliiviöljy sopii parhaiten käytettynä sellaisenaan: mm. salaateissa, vihannesten mausteena, keittojen päälle tiputeltuna sekä leivän kostukkeena. Tämä on loistava tuote ruokaharrastajalle, joka etsii makuelämyksiä ja haluaa jotain luksusta keittiöönsä.

Tuotteiden pakkausmerkinnät | produktförpackningsetiketter

Määrä