ILMAINEN TOIMITUS, KUN OSTAT VÄHINTÄÄN 4 PULLOA

Cornicabra Exclusive 500 ml

29,90 

Kaikki Don Witka –oliiviöljyt ovat valmistettu vain yhdestä lajikkeesta ja ne tulevat suoraan La Manchan ylängöiltä Almodóvar del Campon kylästä. Siellä ne valmistetaan aina mekaanisesti kylmäpuristettuina hyvin alhaisissa lämpötiloissa. La Manchan ylängön tarjoamat erityisen ravinteikkaat kasvuolosuhteet antavat oliiviöljyllemme todella intensiivisen ja voimakkaan maun.

Conicabra Exclusive -neitsytoliiviöljy, Don Witkan silmäterä, on todellinen luonnon luksustuote, “superfoodi”, joka valmistetaan aina tarkkaan valikoiduista varhaissadon oliiveista.

Ns “vihreistä” varhaissadon oliiveista valmistettu Cornicabra Exclusive on erittäin voimakas öljy, jonka intensiivinen maku sävähdyttää. Se sopii vaativankin kulinaristin keittiöön, jossa tämän oliiviöljyjen kuninkaan vahvat aromit pääsevät ansaitsemaansa pääosaan.

Cornicabra Exclusive -oliiviöljyyn kerättään oliivit syys- ja lokakuun aikana, mikä tunnetaan varhaissadon korjuun ajankohtana. Kun oliivi puristetaan vielä puoli raakana, siitä saadaan tuotettua todella voimakkaan intensiivisen makuinen öljy. Polyfenolien ja antioksidanttien määrä saadaan näin nostettua todella suureksi ja öljystä löytyy jopa luonnon omaa ibuprofeiiniä. Maku on erittäin voimakas ja mausteisen vahva, ja sen väri on voimakkaan vihreä.

Tämä oliiviöljy sopii parhaiten käytettynä sellaisenaan: mm. salaateissa, vihannesten mausteena, keittojen päälle tiputeltuna sekä leivän kostukkeena. Tämä on loistava tuote ruokaharrastajalle, joka etsii makuelämyksiä ja haluaa jotain luksusta keittiöönsä.

Parhaan säilyvyyden takaamiseksi on suositeltavaa säilyttää oliiviöljy viileässä ja valolta suojatussa paikassa.

Katso tuotteen laboratoriotulokset vuodelta 2023.

Tuotteiden pakkausmerkinnät | produktförpackningsetiketter

Määrä