ILMAINEN TOIMITUS, KUN OSTAT VÄHINTÄÄN 4 PULLOA

Cornicabra Extra Virgen 500 ml

27,90 

Kaikki Don Witka –oliiviöljyt ovat valmistettu vain yhdestä lajikkeesta ja ne tulevat suoraan La Manchan ylängöiltä Almodóvar del Campon kylästä. Siellä ne valmistetaan aina mekaanisesti kylmäpuristettuina hyvin alhaisissa lämpötiloissa. La Manchan ylängön tarjoamat erityisen ravinteikkaat kasvuolosuhteet antavat oliiviöljyllemme todella intensiivisen ja voimakkaan maun.

“Cornicabra” tarkoittaa vuohen sarvea, ja oliivilajikkeen nimi onkin peräisin sen sarvea muistuttavasta muodosta. Cornicabra, joka on yksi Espanjan suosituimmista oliivilajeista, jota arvostetaan sen täyteläisen maun vuoksi. Täydellisen makuelämyksen sinetöivät aavistus pippuria ja miellyttävän voimakas jälkimaku.

Cornicabra Exra Virgen -neitsytoliiviöljy on voimakkaan maun ja upean persoonallisuuden omaava öljy, jota huippukokit käyttävät etsiessään voimakkaampia makuja ruoanlaitossa. Sitä käytetään monipuolisesti ruoanlaitossa, salaateissa ja kastikkeissa, kun halutaan antaa niille erityinen ja voimakas maku. Siitä syntyy myös todella pikantti marinadi niin lihalle kuin muuhunkin ruuanlaittoon.

Suosittelemme tätä lajiketta myös paistamiseen. Cornicabra-oliiveista puristettu öljy kestää erittäin hyvin korkeita lämpötiloja korkean kertatyydyttymättömien rasvahappojen ja korkean antioksidanttipitoisuuden ansiosta. Se on öljy, joka kestää jopa 200 ºC lämpötiloja vahingoittumatta.

Cornicabra -neitsytoliiviöljy sopii erinomaisesti mm. liharuokien, artisokkien, paprikan, riisin, curryruokien, tomaattien, grillattujen vihannesten, pastaruokien ja kovan juuston kanssa.

Parhaan säilyvyyden takaamiseksi on suositeltavaa säilyttää oliiviöljy viileässä ja valolta suojatussa paikassa.

Katso tuotteen laboratoriotulokset vuodelta 2023.

Tuotteiden pakkausmerkinnät | produktförpackningsetiketter

Määrä