ILMAINEN TOIMITUS, KUN OSTAT VÄHINTÄÄN 4 PULLOA

Arbequina Extra Virgen 500 ml

27,90 

Kaikki Don Witka -oliiviöljyt ovat valmistettu vain yhdestä lajikkeesta ja ne tulevat suoraan La Manchan ylängöiltä Almodóvar del Campon kylästä. Siellä ne valmistetaan aina mekaanisesti kylmäpuristettuina hyvin alhaisissa lämpötiloissa. La Manchan ylängön tarjoamat erityisen ravinteikkaat kasvuolosuhteet antavat oliiviöljyllemme todella intensiivisen ja voimakkaan maun.

 

Arbequina lajikkeesta valmistetussa Extra Virgen -neitsytoliiviöljyssä on runsaasti maukkaita aromeja. Sille on ominaista täyteläisen vahva mutta lempeä maku, jossa on runsaasti hedelmäisiä vivahteita. Mausta ja tuoksusta voit löytää vivahtaita tomaatinlehdestä, tuoreesta leikatusta ruohosta, artisokasta sekä omenasta. Suutuntumaltaan siinä on mielenkiintoisen herkkä ja miellyttävän täyteläinen rakenne.

Arbequina-oliiveista puristettu öljy sopii erinomaisesti mm. kypsien juustojen, leivän, tummien lehtivihanneksien, kana- sekä kalaruokien kumppaniksi. Makuparina toimii loistavasti balsamiviinietikka. Tämä öljy viimeistelee ihanteellisesti tarjolla olevan ruoan.

Don Witkan valkoisen kuningattaren Arbequina-oliiviöljyn nimi ”Arbequino” tarkoittaa Arbecasta kotoisin olevaa, mutta koska Espanjassa hedelmät ovat usein naissukupuolta, on oliivilajikekin ”Arbequina”. Öljyn miellyttävä, monipuolinen ja täyteläinen maku sopii suomalaiskulinaristin keittiöön kaikkina vuodenaikoina.

Parhaan säilyvyyden takaamiseksi on suositeltavaa säilyttää oliiviöljy viileässä ja kuivassa paikassa.

Katso tuotteen laboratoriotulokset vuodelta 2023.

Tuotteiden pakkausmerkinnät | produktförpackningsetiketter

Määrä