ILMAINEN TOIMITUS, KUN OSTAT VÄHINTÄÄN 4 PULLOA

Don Witka kävi maistamassa uudet oliiviöljytuotteensa


Don Witkalle vuoden paras hetki on, kun saa maistaa ensimmäisen kerran uuden sadon oliiviöljyä.        Valokuva: Teemu Laitinen

Don Witka vieraili taas tällä viikolla oliiviöljytuottajiensa luona Espanjan La Manchan ylängöillä.  Matkan jännittävin hetki oli, kun hän sai maistaa tämän vuoden uudet tuotteet ensimmäistä kertaa. Maku oli todella mahtavan täyteläinen ja vivahteikas, kuten ennakkoon tämän vuoden sadosta oli osattu odottaa. Viralliset laboratoriotestit on myös jo saatu uusista tuotantoeristä. Nekin puhuvat erittäin vakuuttavaa dataa korkean laadun puolesta. 


Don Witka ja osuuskunnan toimitusjohtaja Miguel Gasca tutkivat tyytyväisinä uusien öljyjen virallisia laboratoriotuloksia. Valokuva: Teemu Laitinen

Esimerkiksi vapaiden rasvahappojen pitoisuudet ovat tänäkin vuonna todella alhaisella tasolla.  Seuraavassa Don Witka tuotteiden lukuja: 

Arbequina 0,11%, Cornicabra 0,16% ja Exclusive 0,15%. 

(EU:ssa extra virgen oliiviöljyn arvon tulee jäädä alle 0,80%).

Maut, tuoksut ja koostumus on jälleen täydellisen kohdallaan, joten voimme myydä maailman parhaimpiin kuuluvaa extra virgen oliiviöljyä suurella rakkaudella tuotettamme kohtaan. Nämä ovat hetkiä, jolloin laatuöljyjen valmistaja muistaa mistä intohimo tätä työtä kohtaan syntyy.

Jaa artikkeli somessa