ILMAINEN TOIMITUS, KUN OSTAT VÄHINTÄÄN 4 PULLOA

Viralliset laboratoriotestien tulokset on jälleen julkaistu. Vuoden 2022 myyntiin tulevien oliiviöljyjemme pullotus voi alkaa.

Kasvukauden 2021 oliivien sadonkorjuu alkaa olla lopuillaan. Laadukkaimmat oliivit, joista Don Witka öljyt puristetaan, on poimittu jo viime vuoden syksyn aikana. Nyt saimme niistä puristettujen öljyjen viralliset laboratoriotestitulokset. Voimmekin ylpeinä taas todeta, että tämän vuoden tuotteemme edustaa oliiviöljyjen parasta mahdollista laatua.

Lajikkeemme Arbequina ja Cornicabra soveltuvat loistavasti La Manchan ylänköjen vaativiin kasvuolosuhteisiin. Alueen vanha tulivuoriperäinen maa antaa vahvan kasvupohjan josta tulee hienostunut aromi tällä alueella kasvaville oliiveille.

Sadonkorjuu ja varsinainen tuotantomme tehdään myös äärimmäisen tarkan menetelmän mukaisesti. Almodovarin kylässä on satojen vuosien perinteet premium öljyn valmistamiseen. Satoa korjataan tuotteisiimme edelleen jopa 1300 vuotta vanhoista oliivipuista.

Vahva ja luonteikas maku öljyihimme tulee niin lajikkeiden, kasvuolosuhteiden, tarkkaan valvotun tuotannon, sekä pullotus ja varastointiolosuhteiden täydellisen hallinnan yhteistuloksena. Tuotteemme koko tuotantoprosessi pelloilta ruokapöytään on todella tarkan valvontamme alla. Voimme taata jokaisen tuotteemme olevan parasta mahdollista extra virgen laatua ja se on asia, josta emme koskaan tingi vähääkään.

Tämän vuoden vapaiden rasvahappojen pitoisuudet olivat tuotteissamme 0,1-0,17 välillä. (Suurin Eu:n sallima raja-arvo extra virgen luokitukselle 0,8).

Arbequina 0,10%

Cornicabra 0,17%

Cornicabra Exclusive 0,10%

Jaa artikkeli somessa